Panic Software offices by Holst Architecture, Portland – Oregon

December 8th, 2013 by retail design blog

The Panic, Inc. Headquarters is a renovation and tenant improvement of an existing wood-framed warehouse building. Holst converted a dark, warehouse into a bright studio, providing an intimate and creative workplace for Panics employees, while remaining flexible to allow company growth. The building renovation included three large skylights, a new steel stair, and the addition of 150-square-foot roof deck requiring structural improvements, as well as a number of other spaces including a library, conference room, kitchen and family room.



















http://officesnapshots.com/2013/12/06/fresh-look-panic-softwares-offices/

MMT | Ultrasound Studio Office by Leung Cheuk Pan, Kwun Tong, Hong Kong - China
MMT | Ultrasound Office is designed to be work & play space in Kwun Tong...
Samsung Galaxy Cottage by Aworks, Seoul - South Korea
The fence of the cottage translates into a white structure on the walls that...
Criteo office by HGA Architects and Engineers, New York City
The overall design characteristic of Criteo’s office is reminiscent of hospi...
Morgan Randall Office by ME&C Creative, London - UK
Completed on site in just 7 weeks the project used a Pharos lighting system ...

Leave a Reply