BNP Paribas office by Fokkema & Partners Architects, Amsterdam – Netherlands

February 15th, 2014 by retail design blog

Fortis Investments recently moved into the Tripolis complex in Amsterdam. Being a typical organic shaped building the initial concept for the interior design is to react discreet to the many details and to strengthen the existing spaces. Partition walls are transparent with timber detailing based on authentic decorations by Aldo van Eyck. The original shape of the restaurant ceiling is made complete with the new seating object.

Designed by Fokkema & Partners Architects






















http://www.fokkema-partners.nl

ING Bank offices by Corvin Cristian, Romania
Over 200 reclaimed doors, windows and blinds were used as wall paneling. Car...
Mediacom office by The Bold Collective, Sydney
The reception area included large cut out letters spelling Mediacom on recyc...
Midea Property Headquarters by C&C DESIGN, Foshan - China
The warm grey marble and large-scale aluminum sheet reflects the refined sty...
Cofidis Italia Office by Genius Loci Architettura, Milan - Italy
International, young and focused on workplace wellbeing, are the expression ...

Leave a Reply