Bluebeam office by DES Architects + Engineers, Pasadena – California

September 21st, 2014 by retail design blog

With the challenge of two separated floors, the design team sought to create an open, yet cozy environment that reflected Bluebeam’s software — expressive, seamless, and simple. To anchor each floor, wine-bar-inspired common spaces provide areas for both informal and formal interaction. Retro-style, pendant lights act as visual markers to identify a variety of collaboration areas from the bright, velvet seating pods to the long, communal work tables.

On the reception floor, foldable nanowalls enable the conference room to open up to the common space and lobby, creating a sweeping great room. Contrasting materials — vintage barn wood, perforated metal panels, and polished concrete — add a sense of playfulness and warmth. Throughout Bluebeam’s new workplace, the balanced setting celebrates Bluebeam’s powerful software solutions and empowers their employees to spark new ideas.

Designed by DES Architects + Engineers

http://des-ae.com

Rehabilitation Hotel Moure by Abalo Alonso Arquitectos, Santiago de Compostela ...
HVAC systems go through the suspended ceiling and have been installed inside...
On Motcomb Store by Ammar Basheir, London
On Motcomb Store by Ammar Basheir, London
Hair Salon by 90id, Taichung - Taiwan
Art Museum Parkways of National Taiwan Modern of Fine Arts (NTMOFA) is the ...
Escala Entramada - Wireframe Plot installation by TACADI, Buenos Aires - Argenti...
Using a generic module (2” wooden bars) as ruling element, different combina...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *