British Polio Fellowship office by Woodhouse Workspace, Watford – UK

March 16th, 2016 by retail design blog

The British Polio Fellowship has been helping people affected by polio since 1939. They called on us to design and build their new Central Office in Watford. The new office needed to cater for the needs of members, visitors seeking advice and staff.

Woodhouse Workspace designed an office that puts users first and supports the needs of a diverse range of user groups. So while employees can easily manage their workload and complete tasks, the space is also warm and welcoming to people in need.















ING Bank offices by Corvin Cristian, Romania
Over 200 reclaimed doors, windows and blinds were used as wall paneling. Car...
size? for women Store by Phaus, Manchester - UK
size? for women is a bespoke stand-alone footwear and apparel retail store l...
The Scott Petinga Group offices by Shea, Minneapolis - Minnesota
Quirky egg-shaped chairs and an igloo-inspired seating area give inventive a...
Vreugdenhil Dairy Foods office by Maas Architects, Nijkerk - Netherlands
The build features an intelligent climate control system, partial structural...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *