AT TWENTY store by VERB + PARA, Causeway Bay – Hong Kong

December 1st, 2017 by retail design blog

A major Hong Kong based fashion group established a new lifestyle brand for young and fashion-forward men, requires a spatial design for their first retail store that reflect it brand identity.

Located at a prominent corner unit in Causeway Bay, the retail heart of Hong Kong, the new concept store of At Twenty designed by VERB STUDIO in collaboration with PARA DESIGNWORKS, aimed to create a spatial experience that manifest the philosophy of the brand and it products.

The design started with a minimal approach that the geometry has been stripped down to it fundamental state. The existing structural frame of the facade have been revealed and preserved, while a new grid works has been implemented at the interior to define different zones.

The design further refined through the emphasis on material and texture, the soft stucco like exterior in white; the grayish casted concrete texture at the interior; linked through a sharp matte black metal. As the result, a design delivered a spatial experience that resonates with character of its brand identity.

Design: VERB + PARA
Photography: Increase Production Limited

Zu-Elements, Milan
The store entrusted with affirming the first retail outlet of this fashion l...
Angelico flagship store by Davide Volpe & Luca Malavolta, Milan
Metal fittings have been left in natural iron, with the sole application of ...
MUSEUM SHOPS! Saatchi Gallery Store by D4R, London - UK
The premium area is a space dedicated to exhibiting higher value products fr...
Pilates the Balance studio by Vonsung Studio, Seoul - Korea
Natural stone lines the walls and floor, with leafy plants adding a living g...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *