Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

The building is a simple viewing platform, and wine tasting room for the use of residents of a small beach side development in the far north of New Zealand. Restricted to 25m2 due to local planning regulations, and set in to the hill side to reduce the presence on the skyline, this simple building forms a calm backdrop to the scenery, intended to enhance the enjoyment of the environment, and wine tasting. Utilising the local vernacular of wartime coastal bunkers, the concrete wine cellar opens into a broad wedge to allow a stunning elevated vista of the Bay of Islands.

Designed by MAP Architects






















http://www.contemporist.com/2012/04/15/wiroa-station-wine-cellar-by-map-architects/

Add to collectionAdd to collection