Topshop installation by studioXAG, London

December 13th, 2012 by retail design blog

studioXAG produced and installed in store treatments in Topshop, Oxford Circus. Hundreds of metal discs hang from the ceiling on the ground floor and white cage diamonds, plinths and triangles pop up all over the store to suit their cosmic winter theme.

















http://studioxag.blogspot.hu/2012/12/cosmic-treatments.html

Sony Centre by Dalziel and Pow, London
A key element of the brief was to create a rationalised and effective custom...
Kendra Scott windows by Jarred Simons, Beverly Hills
Kendra Scott windows by Jarred Simons, Beverly Hills
'Frozen time' for CITIZEN installation by DGT, Basel - Swizeland
‘Frozen time’ has been presented for a Japanese watch brand CITIZEN in Basel...
Desigual windows 2014 winter, Budapest - Hungary
Desigual windows 2014 winter, Budapest - Hungary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *