Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

This the head office project at Matsuzaka, Mie prefecture in Japan. The project‘s target is not on the value of the object view in respect to sculptural appearance of the building , but rather on the value of the environmental view with body experience. Various places are created in the whole of the site with hut volumes and 4 season gardens. The large reflect ceiling and different types of windows invite plantation colors to inside. Body experience here changes dramatically according to seasons, weathers and human activities.

This project proposes a new approach to office design, which enables us to choose working places not only by function or work typology, but also by the experiential qualities of a space and its effect on the human body through reflected nature. This experience is realized by total design approach from landscape, architecture to furniture as spatial elements equivalently.

Designed by SUGAWARADAISUKE
Photography by Takeshi Nakasa / Nacasa & Partners Inc.

http://www.sugawaradaisuke.com/

Add to collectionAdd to collection