s. Oliver Headquarters by KSP Jürgen Engel Architekten, Rottendorf – Germany

June 2nd, 2013 by retail design blog

The building’s restrained formal language serves as a projection surface for the s.Oliver world of fashion and large display windows present this inner world. The vertical access via a spectacular oval staircase with open galleries is the focal point of the building. Colored furniture serves as an eye catcher and highlights the informal meeting points. In line with the way the building is structured, different finishes such as stone, wood and fabric are used.

Designed by KSP Jürgen Engel Architekten
Photographer: Jean-Luc Valentin




http://www.ksp-architekten.de

Shanghai Pharma Kyuan office by Yedesign Associates, Beijing
We use three different colors to distinguish each layer of three Loft floors...
YouTube Space by Klein Dytham architecture, Tokyo
The space has also been arranged to maximize the use of the iconic Tokyo Tow...
Luceplan and Modular Lighting Instruments Showroom by Amedeo G. Cavalchini, New ...
Luceplan and Modular Lighting Instruments Showroom by Amedeo G. Cavalchini, ...
Mendeley office by align, London - UK
The most unique aspect of the zones comes in the use of wallcoverings with b...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *