TOPSHOP / TOPMAN windows at Oxford Circus by StudioXAG, London

September 3rd, 2013 by retail design blog

In a collaborative window project between Oxford Street’s Topshop and Topman, StudioXAG were invited to produce two huge structures which physically connected to each other inside the flagship London store. The Topshop window was constructed from hundreds of raw timber strips weaving wildly behind a curved whitewashed wall, whilst the Topman structure was much more angular, with its high-gloss lacquered finish and red LED lights. The two structures swept through the store at ceiling height and seamlessly morphed into each other above the entrance doorway.

All photos courtesy of Topshop/Topman


















LivingSocial office by The Interiors Group, London
The designers worked to create a lively and modern environment. In doing so,...
Selfridges breathing window by Studio Souffle, London
Studio Soüfflé was commissioned to realise a breathing window as part as Sel...
Club Workspace Enterprise House and Barley Mow Coworking Locations by TILT, Lond...
In these new Clubs TILT has exclusively designed both the spaces and the fur...
Lacoste 80th anniversary windows at la Rinascente, Milan - Italy
“La Rinascente” in Milan celebrated Lacoste’s 80th anniversary with these vi...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *