Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

This project was to renovate Japanese restaurant lacated in Tokamachi Niigata, Japan. The town is in a snowy region and snow plies up around 3-meter-high in the winter time. The snow may cover a facade of the restaurant. Therefore you may choose a strong color for the facade to create a clear contrast with the snow. But in this case I chose a white color to make a blending with the snow, landscape. An efficient indirect lighting succeeded to bring a door of light into sight with a strong impression.

I set up one passage with private dining room alongside inside of the restaurant. And a counter is in rear side. I displayed special drinking cup “Guinomi” which is especially for Japanese sake on a slit in a wall of passage. The town is well-kown area of production of sake. The private room has a vault and a mirror which make a room looks wider than real with optical effects. Japanese papers of the surface and indirect lightings make a room alive.

Designed by Ichiro Nishiwaki
Photography by Nacása & Partners Inc.

Add to collectionAdd to collection