Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Re-defining the Japanese restaurant aesthetic, Mitzu focuses capturing a social experience. Drawn in by raw vertical timber panels, Mitzu’s exterior dominates passers eyesight. Enticing people to come closer and gaze through the open timber slits, people are encouraged to feel enveloped within the space. With a strong raw material palette, Mitzu reinterprets the use of timber. Stacked timber panels clad the island sushi train, creating strong plays of light around on the main space feature. This is further captured in the angled dining tables that jut out from the main island.

The use of raw timbers finishes, is exaggerated by the concrete like bulk head that frames the sushi train. Emphasised by down lights, the metallic sushi train throws light to the outskirts of the dining tables. The contrast of marble and metal to the precious raw finishes suggests a space of elegance and indulgence. This is further enhanced by the hand painted graphics that surround the space. The text tells the story of sushi’s evolution and not only adds intrigue but authenticity to the Japanese restaurant.

Design by StudioMKZ

Add to collectionAdd to collection