Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Briefing: A contemporary, clean-lined shop with brand experience, dynamics, warm, calming and an experience. Not an average shop. Constructional integration of 2 buildings. Perfect integration of eye fashion and eye care is required. Open and transparent toward outside, making the shop a show-stopper. We prefer retail design and turn key realization in one hand.

Explanation: The new shop of Frits, Lief and their son Thomas van den Bosch significantly increased in terms of square meters. The integration of the shop, patio and the street is wonderful. The oak counter-top is actually made of a rare natural stone; a quality statement.

The distinct design was aimed to appeal to a wide target group. The shop has a warm look and feel, combined with a number of bright colour accents, highlighting the calm natural stone of the floor. The integration of technology in the sales process is visualized in the tables. The materials and finishing are spectacular. With plenty of brand experience in a renowned shop. The commercial results have exceeded the wildest expectations.

Designed by WSB Interieurbouw

Add to collectionAdd to collection