Coworkrs collaborative work space by LEESER Architecture, New York City

March 9th, 2016 by retail design blog

LEESER Architecture was enlisted to transform an underutilized industrial building into a vibrant, collaborative work space facility for COWORK|RS.

LEESER used a dramatic series of brightly colored stairs to create connected pathways throughout the three levels. The origami-like folds of the stairs are carried through the kitchen areas. Bands of lighting are recessed into the floors as well as the cabinetry in common areas. The final result maintains the building’s original ‘rawness’ while creating distinct focal areas and spaces for the next generation of startups.















http://www.leeser.com

Statoil headquarters by a-lab, Fornebu - Norway
A-lab’s innovative concept was inspired by construction techniques that are ...
Open Society Foundations Argonaut Building by Tirmizi Campbell, New York City
A full core & shell renovation and interior fit-out of the landmark Argo...
Valmet HQ by Gullstén-Inkinen Design & Architecture, Helsinki - Finland
New business, new premises, new ways of working Valmet, a new listed company...
Masquespacio office interior & branding
Regarding to the colour election of the brand, it allows to play continuousl...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *