White Sail Hotel by Shenzhen Rongor Design & Consultant Co., Shenzhen – China

September 21st, 2016 by retail design blog

Where does leisure come from? Leisure resides in physical and mental relaxation and pleasure. After fighting with the sea, reaching the summit of the mountain and conquering the longest road, you can enjoy your freedom and lazy time against the blue sky and blue water in the White Sail Hotel at the Seven-Star Bay Yacht Club, which is embraced by the mountain and the sea. Therefore, our designs focus on how to make guests feel at ease and relaxed after taking exercises.

Retain the beauty of nature with the art of restraint. The hotel is designed to enable guests to have a comfortable and relaxed experience through their vision, hearing, smell and touch. Firstly, we emphasize the transition between spaces and their scales to create a rhythm for the holistic space.

Secondly, instead of complicated façade, we choose the simplest way to exhibit the charm of space by using furniture and artworks as decorations. Less is more, when guests stay in the hotel, they will feel away from the hustle and bustle of the city, retreat to the inner clarity and find their real selves.

Be elegant, free, smart and excellent. With pure space as the backdrop and combining natural elements, we emphasize the truth and beauty of art and highlight the extraordinary display. We take ocean and marine sports as the theme for sculptures, artifacts and hanging pictures, which vitalizes the space with flexibility and freedom and echoes the sporty style of the hotel. The use of bamboo finishes, bamboo lamps, flower arrangement in Zen style, in conformity with the green, creates a touch of leisure and a touch of elegance.

Design Company: Shenzhen Rongor Design & Consultant Co.,Ltd
Principal Designer: Ronger Kane
Design Team: WANG Jian-Bin, HE Jing, DUAN Li-Jun, YANG Xue-Feng
Photographer: JING Xu-Feng

Wiggle Wiggle Crayone Art Institute by studio i.m.a, Seoul
Walls in white acrylic and window frames in 4 different colors. A glass wall...
Kaspersky Lab Offices by OFFCON, London – UK
OFFCON has developed a new office space in London for Kaspersky Lab.
GlaxoSmithKline Office by Pope Wainwright & Wykes, Brentford - UK
Following GlaxoSmithKline’s joint-venture with Novartis, PWW have designed a...
Das Haus installation by Sebastian Herkner at IMM, Cologne - Italy
Woven elements join the collage of eco-conscious materials with a focus on ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *