Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Dale Office Interiors has designed and built the new headquarters of Visualsoft, an established e-commerce company, located in Stockton-on-Tees.

Visualsoft believe that happy staff = happy clients, and this was the drive throughout the design process. Employee wellbeing is at the heart of the design; elements of biophilic design have been brought in, for example the green wall behind the reception desk.

The office has a campus feel which contributes to the company’s corporate culture; priority was given to the kitchen and communal areas, allowing plenty of room for social activities. Consideration was given to the noise impact of all this socialisation with acoustic blades being incorporated into the space.

Design: Dale Office Interiors
Photography: Rob Crawshaw

Add to collectionAdd to collection