Perro Libre Tap Room by Tellini Vontobel Arquitetura, Porto Alegre – Brazil

May 2nd, 2017 by retail design blog

Perro Libre produce craft beers and have called us to create an innovative design with a system of 10 taps integrated with Ipads and card reader. The customer arrives, checks in and credits a value, thereby releasing the chopp taps. The concept we created was to make a cool space, creative and different.

The challenge was to design a place for the chopp barrels. We had the idea of ​​showing, inside a super stainless steel freezer, with glass doors and internal lighting. All furniture, except the internal banquettes, was designed by us. We mix stainless steel with plywood, and black metallic structures.

To create a warmth with the right foot, we created a system of metal beams to support the industrial luminaires and focal black spots. The walls are covered with 20×20 white tile from Eliane, so we can integrate the kitchen part with the taps. In the kitchen area, we use those ancient menus, of plastic letters. The staff of the Perro asked us for a place to sell products (shirts, glasses).

So we created a pine frame with glass for the T-shirts and shelves at the bottom of the counter for the other items. In the outdoor area, with deck, we created a furniture, also of pine, in a style of stacked cubes, and we draw loose benches. To give safety, we put a black metal structure leaked on the side to climb creepers. On the front, Texas grass was used.

Design: Tellini Vontobel Arquitetura
Photography: Cristiano Bauce

http://www.archdaily.com/869072/perro-libre-tap-room-tellini-vontobel-arquitetura

LOW-TECH DESIGN! Easy Tiger pub & bakery by Veronica Koltuniak, Austin - Tex...
Easy Tiger pub & bakery by Veronica Koltuniak, Austin - Texas
Sofa bar & restaurant by 2kul, Jelenia Góra - Poland
Sofa bar & restaurant by 2kul, Jelenia Góra - Poland
LOT 1 Café, Bar & Restaurant by Enter Projects, Sydney - Australia
Dynamic geometries interlace the many spaces with 3 dimensional curves ensur...
The Burrow boxing gym by lab 100, Sabhan - Kuwait
The materials employed were inspired by retro boxing gyms, which were used w...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *