Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The Brief
Located within one of the developments beautiful three stories, four-bedroom houses – the marketing suite needed to exude the lifestyle that Beaulieu brings. Due to the layout of the house, the space needed to work around the structural walls and staircase positioning. A large glass atrium was built onto the full front of the building – allowing the suite to stand out against the show homes either side. The entrance needed to entice the customers in, whilst adding a real wow factor to the design.

The Plan
Adding in a large bespoke lighting feature to the glass atrium, added warmth and intrigue into the space – complimenting the branding for the phase. Working into the interior, a palette of soft timber and textural wallpapers added an acoustic buffer within a large open space. Two sales desks are built into the surrounding walls, allowing a close view through to the suites entrance, without being the first item the customer sees.

A large video wall compliments the site model, explaining the development to a potential buyer – without the need for a sales assistant to be with them at all times. Built into the soft seating space is a low kids area – allowing the whole family to be involved in the purchasing journey. Striking graphics help tell the storey of the site’s lifestyle – and the home’s potentials.

Designed by Navigation Suites
Photography by Neil Hewison































Add to collectionAdd to collection