Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The floor height of the store is as high as 5M. To maximize this high level of space, we wanted to overwhelm the main reception view when we opened the door.
Signature Art Wall, created by patterning the main logo, represents the line that connects to the gold counter line, and we wanted to have an impactful view not only on the inside but on the outside as well.
Behind the powder zone wall with green points color is a large pedi space.
It is a space where you can care for three people. It is wide and easy to care that is about 4m wide.
Our customers have also created a space for comfortable care.

Designed by MAKEWITH (junui. Moon/ yun-jung. Won)

Construction by  MAKEWITH

Photo by  yun-jung. Won

 

Add to collectionAdd to collection