Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select tags
Select cities

The shop is 45 sq.m. approximately and consists of ground floor and attic, and is located at the confluence of Averof Street and Evans street. A major challenge for the design was the fact that the store is developed following the pharmacy of Douloufakis Nicholas, as part of the existing building, but there is no communication between the two sites. The aim of the design was to create a corporate identity style feature counterpart pharmacy.
The functionality of the site is ensured by clear organization and the separation of the different functions of the store, and the ground floor are exhibited the various products, while the staircase at the rear of the store leads to the loft where the laboratory is located.

Add to collectionAdd to collection