Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Brooklyn barbershop has finally set its foot into shopping mall, and now they are collaborating with coffee shop. Located in the end of many stores, we create a space that stands out and can attract people’s attention. The basic idea is to create a light box that looks like a lantern, glass block is selected as the dominant element of the exterior. To our knowledge, barbershop and coffee shop are two very different things. We need to separate these 2 different spaces, however the over¬all area is so limited that we don’t want to create a feeling of cramped space. We design a long table as the language of continuity between the barbershop and coffee shop, and they are separated by a transparent tempered glass.

Add to collectionAdd to collection