Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The existing store was to be converted and re-designed. Customers aged one to 80 and more can find everything that protects them from the sun and ensures a clear vision on about 370 sqm, spread out across two floors. The store design of the Luxemburg headquarters was to convey a new, up-to-date and comfortable flair in future while conveying and preserving the known CI.

In a construction time of 8 weeks, the two floors of the optician’s specialist store were to be entirely redesigned. The new shop design concept was to combine comfort with a fresh modernism, without losing sight of the “classics”. We had special challenge waiting for us here: The two floors …

Read more: https://www.heikaus.com/en/projekte/opti-vue

Add to collectionAdd to collection