Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

NazoDesign is commissioned by InNail,a high-end brand of manicure, to design and upgrade its store image and space partition. Because InNail’s advocating natural and healthy life ideas, NazoDesign takes the forest status as the design inspiration and aims to explore the boundary between openness and privacy of space,which creates a safe and comfortable space.

The manicure area is divided into two parts, as open manicure area and private manicure box. In the open manicure area, there are two sets of manicure furniture. NazoDesign have done some thinking and study on the manicure action. Comparing with cosmetology, manicure action does not need to be very private. But it is not suitable to totally be opened in the higher-end service of man

Project: InNail Store

Area:140 sqm

Completion date:  May 2019

Design:Nazodesign Studio

Project team: Tian Shaoyin, Zeng Yuxian,Yoichi Takizawa,Guo YiKe , Zhang qing

Branding Design/Signage Design: JAN Creation

Photography:Misae Hiromatsu, Yuming Song (Beijing Ruijing Photo)

Contact:Tian@nazo-design.com

Add to collectionAdd to collection