Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Hybrid and holistic, Social House by Xintiandi is a multifunctional space comprising retail, F&B, and lifestyle elements. Positioned across two floors of the recently renovated Xintiandi Plaza in Shanghai’s central business district, the venue has been designed for openness and exchange, bringing the vitality of outside, in. Elegant and feminine in aesthetic, it takes visitors on a layered journey that caters to mind, body, and soul. From the group behind Xintiandi, a pioneering urban renewal project and car-free commercial district in central Shanghai, Social House immerses visitors into a narrative crafted through circulation and flow, punctuated by focal points of activity.

Project name: Social House by Xintiandi

Location: Shanghai, China

Floor area: 4,000 m2

Date of completion: December, 2018

Client: ShuiOn, SanLian Readway

Interior Design: Kokaistudios

Chief Designers: Filippo Gabbiani, Andrea Destefanis

Design Director: Pietro Peyron

Project Managers: Yao Yao, Chang Liu

Design Team: Wenye Zhu, Kim Jing, Marta Pineiro, Xiaoya Shen

Photography: Dirk Weiblen

Add to collectionAdd to collection