Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Method’s brief balanced technical and functional needs across the two floors of Saffron House whilst promoting and elevating their culture and employee experience, which was to be achieved by intricate planning and a personal design identity . This developed into an environment that encouraged flexible working, collaboration and social interaction whilst having a professional yet dynamic aesthetic.

The space was created with a variety of functional areas each with their own unique details such as bespoke patterned acoustic paneling , library space with personal desktop lighting control and bespoke joinery all to promote certain behaviors, whilst balancing the functional practicalities. The space is Silver SKA rated.

Designed by Dthree Studio

Photos by Theirry Cardineau

Add to collectionAdd to collection