Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Renovation project in the office of a dx company that tackles various social issues such as education and work. We create new communication and ideas by switching on/off, we aimed for a place where we can return to the origin. The gently curved partitions are reminiscent of lush hills, and the lighting hung from the ceiling softens the atmosphere of the space. The furniture arranged in each workspace has a unified feel with the materials, and the overall neutral texture has created a comfortable and effortless space.

Design by PHENOMENA

Photo : Yuuki Kondo

Add to collectionAdd to collection