Cenário Restaurant by João Tiago Aguiar Arquitectos, Lisbon

May 11th, 2012 by retail design blog

The program foresaw the creation of a cosmopolitan restaurant within a 5-star hotel. The space, rectangular, is accessed through the hotel’s main lobby, opening simultaneously on a great showcase to the street. A glass volume (a space within a space), lush for its orange coating with a more sober filling, either by colours or by orderly disposal of all equipment. The privacy and comfort of those who eat in there is assured by the curtains in the large spans of glass, drawn or collected as desired.

Photos – FG + SG – Fotografia de Arquitectura

Designed by João Tiago Aguiar Arquitectos

http://joaotiagoaguiar.com/

Les Néréides flagship store by KC design studio, Taipei
The selection of materials is the key to the brand. The main mediums are woo...
ECOT Offices by Nvironment, Columbus - Ohio
Schools are looking different these days, and at the forefront of this new t...
Lily Nails Salon by Arch Studio, Beijing - China
A circle of 8mm thick white perforated steel plate extends from the mall cor...
The Proscenium by INRE Studio, Ho Chi Minh - Vietnam
The Proscenium is a small dessert restaurant located in the heart of Ho Chi ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *