Selfridges breathing window by Studio Souffle, London

March 13th, 2013 by retail design blog

Studio Soüfflé was commissioned to realise a breathing window as part as Selfridges’ ‘No Noise’ campaign. A series of inflation and deflation fans were used to create a breathing motion in the walls which resembled a padded cell. Window shoppers were able to stop for a moment to take a nice relaxing deep breath along with the “breathing window”. Hail the inhalation installation!!

Photograpyh by Andrew Meredith

Red Bull HQ by Jump Studios, London
The offices occupy three floors, including a recent roof-level extension. To...
Zara windows at Bond street 2013, London
Zara windows at Bond street 2013, London
Surge Cycling cycling studio branding by Agent Inc.
Delivering more than just a comprehensive visual program, we looked at the c...
Design for Wolf Gates Music Album by Ernesta Vala
The concept came from the band insight about the meaning of the gates in the...

One thought on “Selfridges breathing window by Studio Souffle, London

  1. greg says:

    Without a video, or at least an animated gif, this post is worthless.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *