Richmond Centre Dining Terrace by GH+A, Richmond, Canada

October 10th, 2013 by retail design blog

Conceived according to the design principles of Feng Shui, the goal was to create an urban, modern and environmentally-conscious design. The Dining Terrace, located in the space of a former multiplex cinema on the upper level of the shopping centre, evokes a restaurant quality environment using both indigenous and recycled materials.

Desigmed by GH+A


















V'ammos restaurant by lmarchitects, Piraeus - Greece
The shell that houses the restaurant- Karaiskaki Stadium, which is built ove...
Food & Forest park restaurant by YOD Design Lab, Poltava - Ukraine
The restaurant is part of the relax park "VERHOLY" located in a pi...
HAODUOQIAN skewer restaurant by The Swimming Pool Studio, Shanghai - China
The designer used bamboo in the indoor facades in a variety of modern forms....
KEBAYA restaurant by UXUS, Amsterdam - Netherlands
Brand specialists UXUS has designed Kebaya, positioned as the highlight of t...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *