CAMP DAVID / SOCCX flagship store by Susanne Kaiser, Berlin – Germany

November 30th, 2015 by retail design blog

The new flagship store of the label CAMP DAVID and SOCCX is located in the new HEADQUARTER CLINTON in Berlin, Hoppegarten. One 800 square meters fashion of the label CAMP DAVID and the women label SOCCX are presented. The store is divided in five sections. For each line of the label the architects created a different world. The space is 7 meter high and is connected with stairs to CLINTONS Restaurant, where the customers can have a rest from shopping and enjoy fresh burgers. The denim section is determined by a big size denim wallpaper, concrete floor tiles and rough vintage lighting fixtures.

The Formal Wear section of CAMP DAVID represents the world of the urban smart business man. The walls are decorated with an arrival board and the red painted changing rooms use the full height of 7 metres and grow to the ceiling like a modern skyscraper. The Slogan of the Label SUIT YOUR STYLE is written in big letters on the walls. Pendant lights of Tom Dixon and a barcelona chair in brown leather complete the world of the urban trendsetter travelling from city to city all over the world. For SOCCX the woman’s brand of CAMP DAVID the designer SUSANNE KAISER developed an new shop concept. Copper, white brickstone walls and a light installation with light tubes give a warm but modern look and fits so perfect to the female but sporty looks of the brand.

Designed by Susanne Kaiser
Photography by Michael Zalewski

SHIPPING CONTAINERS! Tony’s Farm organic food farm by Playze, Shanghai
Design firm Playze has literally turned Tony’s Farm, the biggest organic foo...
Rainbow Chapel by COORDINATION ASIA & logon urban.architecture.design, Shang...
Rainbow Chapel unveiled inside the G+PARK in Shanghai

'Flower pavilion' by Laisné Roussel for Lyon Architecture Biennale, Lyon - Franc...
As part of the month-long event, Paris-based practice Laisné Roussel has con...
Reconstruction of Printemps Haussmann by UUfie, Paris - France
The reconstruction introduces a stunning new atrium inspired by the luminous...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *