Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

White ceiling with panels and light wood flooring, and panels of glass create the ultimate sense of calm in this space perfect for dinning and relaxation.

This Italian restaurant is located in the center of shopping-mall, we want to create a place, where can be a stop for refuel your energy, a peace place for a tranquil rest, an ideal place for dining and communication. therefore, we want to use water separate outside and interior as well as build a restaurant on the water, just like an oasis in the desert.

The interior concept “the gardens” was enhanced by the surrounded water pool, light wood flooring and greens. Hence, we are expending the concept into every detail and corner in the restaurant. The tree in the center of the dining area is the symbol of the garden. Guest can dine and wonder inside with the opportunity to allow themselves to fully relax and refuel in the restaurant.

Ultimately, here is place, people can be very casual, close to each other, as well as easy to arrive, just like the garden is next by inhabitants.

Designed by Emocon Design
Photography by Yong-Mu Siao

Add to collectionAdd to collection