Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The project site conditions unprecedented, in the 37 square meters of dining area there stands two poles that covers an area of 4 square meters, making the space more tense and narrow. After thinking, the original “obstruction” of the pillars transformed into a seat area. The idea comes from the bench in the park.

The pillars symbolize the towering trees, the long public seats are wrapped around the tree, and becoming the dining table, people around the “tree” can enjoy cool meal, and from the pillar part it reduces the height of the bench. It becomes a chair again. As a result, it meanders around the bench at one go, becoming the main form of space.

Design: Golucci International Design

Add to collectionAdd to collection
TAGS: | | | | | |