Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select tags
Select cities

Contrary to its neighbouring restaurants, the shop-front is stripped down to a minimal portal that maximizes the exposure of its interior. The highly transparent shop-front directs the attention of passers-by towards the contrasting volume inside. The brief asks for a neutral dining environment where the diners can focus on the “slow cook fast food” the restaurant serves, and therefore the design only defines the fundamental spatial forms of the interior intending for an undisturbed dining experience.

A T-shaped divider demarcates the entrance and the ordering counter at the depth of the shop-front, and above the entry, timber planks clad the double-height void in a “U” shape to articulate and enrich the interior. Lastly, a tiled graphical grid is projected onto the end wall, forming a background that ties together all the design elements and to conceal the kitchen behind the 260' dining area.

Design and photography: Plot Architecture Office

Add to collectionAdd to collection