Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

JOY BOX Restaurant is located on the first floor of Wuhan Tiandi Horizon Shopping Mall. The total area is 70 square meters. The south and north sides of the site are displayed façades, and the street façade is 5-meter high glass wall. Pure Design was tasked with extending the existed branding elements, retaining the sense of transparency and layering of the space, and attracting costumer’s attention continuously.

In the original site, the street entrance and mall entrance are located at the south and north sides. This separation creates a straight passageway within the space. The staff entrance is located at the corner. According to the business requirements, the food preparation area could only occupy one side of the staff entrance. Following the regular strategy, designers could use the straight passageway directly, then divide the space into a dining area and a food preparation area.

However, we chose to rotate the whole layout anticlockwise 23.7 degrees. Therefore, the customer circulation in front of the bar area becomes a right angle. This specific design gathers more customer into the bar area, in addition to enlarging the dining area and customer capacity.

Interiors Designers: Pures Design
Lead Designers: Tianyu Xiong, Xiaokai Zhang
Photographs: Xiaokai Zhang























https://www.archdaily.com/894928/joy-box-pures-design

Add to collectionAdd to collection