Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

We attended this project, when this building was going through the final stages of plastering. The building was intended for a big shop rather than a restaurant. High ceiling, and numerous angles and breaks of the walls on the one hand, and huge windows which gave the interior a lot of expo-sure from outside on the other hand made this project a real challenge.
As requested by the landlord we were supposed to minimize the modifications in the structure and the material used in this building. In the contrary, the restaurant owner (Our customer) expected an unprecedented and high quality design.

design and implementation: MAoffice (Mahmood Ebrahimi , Ali Bahmanyar)

photographer: Mahmood Ebrahimi

www.instagram.com/maoffice

Add to collectionAdd to collection