Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The Vanke Cloud Valley Project is located in Panyu District, Guangzhou, close to the Guangzhou South Railway Station. The design began four months before the opening of the Guangzhou-Shenzhen-Hongkong high-speed railway. It is a five-story model building among the many new office buildings in the zone. We are responsible for the interior design of four floors, namely the basement floor and the first, fourth and fifth floors above ground.

由TEAM_BLDG设计,摄影:Eiichi Kano

Add to collectionAdd to collection
TAGS: