Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Concept and Challenges: There was a wide field where stood 3 tall trees. It became the gathering of a community of young promising kids. The code name was the one fourth mile being at a one fourth mile of their houses. 20 years later, trees were cut down. Before cutting the third one, our client decided to rent the space to be constructed, in the location of the third tree. We named it the Mile Public House and the story began once again. We created an atmosphere revealing the soul and warmth of friendship. The exterior walls recall the story about the site through a typographic tree inlaid in stone.

Design by HUMÁ / Team: Stéphanie Cardinal + Christine Ménard + Clémence Perrin

http://www.humadesign.com/en/project/mile-public-house/?cat=all

Add to collectionAdd to collection