Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The starting point of developing a new Bijenkorf restaurant was that the restaurant had to be part of ʻde Bijenkorfʼ and its philosophy: ʻThe restaurant as a kitchenʼ of de Bijenkorf. The basic concept is an open kitchen consisting of different world cuisines. As a restaurant in a department store, the main focus lies on the ʻgoodsʼ – the cooking materials and foods, in which it is important to show guests the various ingredients and bases for each dish. concrete developed a cupboard in which all products can be displayed. It also serves as an architectural element that creates different zones within the restaurant and various seating areas, provides storage space for the daily ingredients and serves as the back of a bar.

The kitchen, the heart of the restaurant, has been placed in the middle of the space and can be reached from two sides. This central position automatically creates two zones, in which the two seating areas blend into the kitchen.

Design by Concrete

http://www.concreteamsterdam.nl/projects/bijenkorf

Add to collectionAdd to collection