Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The project is conceived as a reconversion of the previous space in a fast food.


The former antique shop’s space was composed by interconnected rooms , that the architects have turned into a singular grey-tones place marked by an extended counter made of visual concrete and wood.
Over the counter, a suspended volume of perforated black metal panel acts as a little storage, and ad support for a series of adjustable lamps. The materials selection ( perforated metalpanel, visual concrete, grey painted walls, iron stools) reminds of industrial atmosphere and it creates a strong contrast with the early 20th century decorated floor, left exposed.


The iron front doors open up to the street,providing a sense of continuity between interior and exterior spaces, and underlining Unto’s urban character.

Design: Studio DiDeA / Nicola Giuseppe Andò/ Emanuela di Gaetano / Alfonso Riccio / Giuseppe De Lisi
Photography: Studio DiDeA

Add to collectionAdd to collection