Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Innovid’s new Ramat Gan office has an informal feeling with a natural, harmonious and experiential flow, a design concept that rests on the online advertising company’s commitment to content streaming. EN Design studio has realized the office design for Innovid, an online advertising technology company, located in Ramat Gan, Israel.

The design concept rests on the company’s core business: content streaming. The project involved the use of modern materials to create an informal feeling and natural, harmonious and experiential flow. One of the challenges in the design was to create a modular space that allows personal work, alongside a joint work involving several employees. The space, about 90% of which is open space, is capable of accommodating a multitude of situations at any given moment.

In the open space, we created intimate and quiet work complexes designed for about six employees, but not fully closed; The division is devoid of doors, separations and walls between spaces, and creates an urban and airy experience that allows employees to move freely between private and public functions.

More than 15 rooms were designed to support the space, including meeting rooms, brainstorming rooms, spaces for intuitive and speedy meetings, and rooms for one-to-one meetings. These spaces require perfect acoustics, and to achieve this we chose ceiling-floor partitioning systems that were designed for the project: single-glazed partitions and double-glazed partitions, according to the room’s needs.

In order to maintain maximum transparency, we integrated the single glazing systems with transparent glass sliding doors, and in areas where higher acoustics were required, we combined a double glazing partition system with transparent hinged doors. The partition profiles were painted in many shades according to the color palette of the project with full matching of the forks and handles.

Design: EN Design studio
Design Team: Eran Naim, Adi Kooperly, Sharon Sapan
Photography: Yoav Peled

Via

Add to collectionAdd to collection