Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

“When people enter and use the space, it will bring endless value.”

In the launch of this project, our design is centered around the use and development of the space by people. It’s a functional space without any pompousness, but in line with minimalism. It is so simple, yet it displays infinite possible ideas to run the space. It allows the brand to develop a full linkage with users. As the project is put into use, its potential for different scenarios is discovered, so the space develops and evolves in every visit and use.

By combining the intellectual vibe, the hustle and bustle, NIO House resonates with the local elements and it is a community where the brand and users share and create together.

设计公司:MOC设计办公室(www.moc-office.com)
领先设计师:梁宁森、吴秀伟

设计管理:杨振宇

设计阶段:2021年1月至2021年6月

竣工时间:2021年10
月 地点:中国
湖南省长沙市西岳汇4号 面积:1,800㎡
材质:水磨石瓦、白色花岗岩、沃克吕兹板岩、镜面不锈钢、喷砂不锈钢、木饰面、白漆板

客户:蔚来汽车

摄影:聂小聪,蔚来

Add to collectionAdd to collection
TAGS: