Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

This frozen yoghurt store has been designed with the concept of creating a fun, fresh and enjoyable frozen yoghurt experience. The main concept behind Yo Story’s design was to have all functions along the main feature wall, excluding the toppings and POS, which are situated on island benches in the centre of the store, encouraging smooth flow and circulation.

The overall space is minimal and neutral, emphasising the unique forms and playful colour palette of the feature blades. The feature blades are inspired by the organic and free form nature of the frozen yoghurt, while the colour palette has been inspired by the variety of toppings available at the Yo Story frozen yoghurt stores.

Designed by ORO design

Add to collectionAdd to collection