Gachi by Kimchee BBQ by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

October 5th, 2015 by retail design blog

A Korean BBQ hotspot designed by ARTTA Concept Studio operates in a self-serving manner where you can control the entire cooking process. It is designed to look like a food factory where everything is revealed with concrete floor, exposed pipes and wide open kitchen area; we want the customers to have the pleasure of cooking whilst observing their surroundings.

The choice of red, black and white has been used to create a sophisticated and sharp look. This can be seen in the VIP area, the red wooden ceiling and bold black walls frames the room and enhances a chic and comfortable atmosphere. Overall we wanted the restaurant to be modern but have a contrast of rustic and new, by juxtaposing rough elements with contemporary furniture, like the black table, red and white chairs.










Tony’s Organic House by Playze, Shanghai
Much attention has been paid to the material integrity of the space. By main...
Nike PS7 store “Air Force 1” promotion display by Studio ARRT, Hong Kong
The entrance area functions as gallery space to promote the highlight item i...
Uhee Sushi by House Design, Kaohsiung - Taiwan
The fundamental concept of this restaurant is “Welcome to Uhee’s home for su...
Xató Restaurant by Nakagawa Design Office, Nagoya - Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *