Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The shop is 45 sq.m. approximately and consists of ground floor and attic, and is located at the confluence of Averof Street and Evans street. A major challenge for the design was the fact that the store is developed following the pharmacy of Douloufakis Nicholas, as part of the existing building, but there is no communication between the two sites. The aim of the design was to create a corporate identity style feature counterpart pharmacy.


The functionality of the site is ensured by clear organization and the separation of the different functions of the store, and the ground floor are exhibited the various products, while the staircase at the rear of the store leads to the loft where the laboratory is located. The discrete modules on the ground floor create the appropriate “background” to highlight the products exposed for sale. These products are organized events like a path, an axis which is connecting the entrance of the store on the street Averof.


The area, the operation and the characteristics of the store justify and determine the potential for architectural solution and design, coupled with a general configuration strategy “image ” of the company, which ensures” view “and” prestige “of a company exists and is proven in the field over 40 years.

Design: Lefteris Tsikandilakis
Photography: Pantelis Mathioudakis

Add to collectionAdd to collection