Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

a retail concept that emerges completely from the floor, respecting the walls and ceiling of its’ 1000-year old monumental location

Carbon Studio + KUUB apply subtle combinations of unusual materials, texture, colour and shape. There is a clear contrast between the historical buildings and the new interventions and the two are well balanced: the authentic, familiar versus the friendly contemporary, spectacular.

Erecting from the floor up also forms the base for the circular design: the shop can be easily dissembled. All applied materials have a low environmental impact and are easy to recycle: untreated metal, recycled leather and marmoleum.

CREDITS:
• design: Carbon Studio in collaboration with KUUB
www.carbon-studio.eu
www.kuub.nu
• Project management: www.prjctwrks.com
• Photography: www.maartenwillemstein.com/
• Client: www.coef.nl

Add to collectionAdd to collection